Expo Hr publik
Välkommen till Gemenskapen!
HR-eventet som alla talar om

Årets tema: HR-(r)evolutionen

– Förändringsresan för Arbetsliv, Arbetsplats & Arbetsmarknad

Evolutionen inom HR fortsätter med oförsvagad kraft. Vi rör oss även mot en revolution – ett skifte på flera fronter där nya synsätt och varianter på våra arbetsliv, arbetsplatser och arbetsmarknad växer fram.

Vad behöver du som väktare av kulturen, människorna och organisationen veta om denna revolution? Hur påverkar det er framtid och förmåga att locka talang, bygga engagemang och skapa ett starkt ledarskap?

Vad händer när gränserna mellan arbetsliv och privatliv suddas ut. När arbetet blir en metod för självförverkligande? Vad händer när arbetsmarknaden utvecklas och vi ser en annalkande GIG-ekonomi? Och så har vi vår kära arbetsplats – kommer den överleva eller ge vika för mobila, virtuella platser, eller kanske något helt annat?

Varmt välkommen till Expo HR 2018! Här sätter vi HR-(r)evolutionen under lupp och fördjupar oss i hur perspektiven arbetsliv, arbetsplats och arbetsmarknad påverkar er i strävan mot att bygga kultur, ledarskap och organisationer för framtiden.

Vad säger besökarna om Expo HR?

Helhetsbetyget Expo 2017
Snittbetyg föreläsare 2017
Rekommenderar eventet

Jag är här och uppdaterar mig, jag tycker att Expo HR är ett bra forum att uppdatera sig om det allra senaste. Arbetsrätten är ju ett specialist- och favoritområde för mig och jag tycker om den här blandningen mellan just hårda fakta och hur man strategiskt jobbar framåt.

Birgitta Hjelm, Hjelm Creative HRM

Jag uppskattar att man träffar andra människor inom olika branscher, med som alla jobbar med HR-frågor på olika sätt. Jag gillar att man kan mingla likasinnade kollegor och diskutera ämnena som avhandlas under dagen..

Seija Snaula Söderqvist, Värmdö Kommun

Jag tycker att den största behållningen är att det blir som en uppsamling av vad som är på gång. Det blir många korta inslag här. Men då vet jag vad jag ska gå hem och söka vidare på. Det leder ofta till att jag går på ytterligare föreläsningar med någon av talarna.

Karin Lager, Furuhöjdens Rehabiliteringshem