Daniel Donlind

Daniel Donlind

Biografi

En riktig energi-boost i föreläsningsformat!

”Under hela mitt liv så har jag haft ett pannben tjockt som en 2 meter bred tegelvägg. Hur svårt det än varit så har jag aldrig gett upp. Viljestyrkan har tagit mig framåt. Och nu vill jag ge DIG den möjligheten också, för jag vet hur mycket det har betytt för mig.”

Vi är jättebra på att sätta upp mål. Vi läser böcker om det, går på kurser och vi vet precis vad vi behöver göra för att nå dem. Men hur kommer det sig att 95 % av alla nyårslöften är brutna redan innan februari? Den handlar inte om att bli bättre på att sätta mål, den handlar om att öka sin viljestyrka för att kunna nå sina mål.

Har du satt mål då är du antagligen på väg mot rätt håll. Men det finns någonting som är långt, långt mycket viktigare än att sätta mål. Där mål faktiskt inte spelar någon roll längre, och det är om du inte har någon grundläggande viljestyrka, då spelar inte målen någon roll. Det är din viljestyrka som styr om du kommer att lyckas med dina mål eller inte. Efter många års forskning och olika studier så har det visats att det går att träna upp sin viljestyrka.

I föreläsningen ”WILLPOWER” så berättar Daniel Donlind hur viljestyrka fungerar och ger dig verktygen till hur du kan träna upp din viljestyrka för att du ska kunna nå DINA mål.

Föreläsningar med Daniel Donlind