Expo Hr publik
Välkommen till Gemenskapen!
HR-eventet som alla talar om

Årets tema: Medarbetarupplevelsen
– Människa, Maskin och Organisation

HR fortsätter att växa både i betydelse och omfattning. Det talas allt oftare om medarbetarupplevelsen. Människan i organisationen får en större betydelse och ses mer och mer som en central konkurrensfördel.

Medarbetarupplevelsen som begrepp knyter samman arbetet med att bygga varumärke, attrahera & utveckla talang, bygga en stark kultur, agera juridiskt korrekt och etablera ett gott ledarskap.

På årets Expo HR djupdyker vi i Medarbetarupplevelsen – Employee Experience som fenomen och går till botten med hur du och din organisation aktivt kan arbeta med upplevelsen utifrån flera olika synvinklar.

Det handlar om människorna, maskinerna och organisationen. Alla måste tas med i arbetet och är viktiga pusselbitar för en lyckad Employee Experience, som i sin tur bidrar till att skapa en framgångsrik organisation som uppnår sina mål.

expo-hr-mingel

Vad säger besökarna om Expo HR?

Helhetsbetyget Expo 2017
Snittbetyg föreläsare 2017
Rekommenderar eventet

 

 

Testimonial-Karin-Lager

Karin Lager, Furuhöjdens Rehabiliteringshem 

Jag tycker att den största behållningen är att det blir som en uppsamling av vad som är på gång. Det blir många korta inslag här. Men då vet jag vad jag ska gå hem och söka vidare på. Det leder ofta till att jag går på ytterligare föreläsningar med någon av talarna.

 

Testimonial-Seija-S-Soderqvist

Seija Snaula Söderqvist, Värmdö Kommun

Man träffar andra människor inom olika branscher, med som alla jobbar med HR-frågor. Så det är bra att man kan mingla likasinnade kollegor.

 

Testimonial-birgitta-hjelm

Birgitta Hjelm, Hjelm Creative HRM

Jag är här och uppdaterar mig, jag tycker att Expo HR är ett bra forum att uppdatera sig om det allra senaste. Arbetsrätten är ju ett specialist- och favoritområde för mig och jag tycker om den här blandningen mellan just hårda fakta och hur man strategiskt jobbar framåt.

 

nniklas-k-expolon

Kärnan i Expo-konceptet

I sju år har vi förfinat Expo-konceptet. Från ett litet och okänt evenemang med ett fåtal deltagare – till en etablerad mötesplats som verkligen tillför den svenska HR-scenen något. Hitintills har över 5 000 chefer och specialister besökt oss.

Under en heldag förser vi våra gäster med kunskap, inspiration och framtidsbevakning inom området HR. Vi samlar deltagare från både privat och offentlig sektor inom en mängd branscher. Kärnan i Expo är att det ska vara en mötesplats och en källa för nya idéer. Efter att ha besökt ett Expo ska man känna sig inspirerad och fått nya perspektiv som kan implementeras i sin arbetsvardag.
Vi ses på Expo HR 2017!

Läs mer om talarna & agendan