Expo Hr publik
Välkommen till Gemenskapen!
HR-eventet som alla talar om

Årets tema: Medarbetarupplevelsen
– Människa, Maskin och Organisation

HR fortsätter att växa både i betydelse och omfattning. Det talas allt oftare om medarbetarupplevelsen. Människan i organisationen får en större betydelse och ses mer och mer som en central konkurrensfördel.

Medarbetarupplevelsen som begrepp knyter samman arbetet med att bygga varumärke, attrahera & utveckla talang, bygga en stark kultur, agera juridiskt korrekt och etablera ett gott ledarskap.

På årets Expo HR djupdyker vi i Medarbetarupplevelsen – Employee Experience som fenomen och går till botten med hur du och din organisation aktivt kan arbeta med upplevelsen utifrån flera olika synvinklar.

Det handlar om människorna, maskinerna och organisationen. Alla måste tas med i arbetet och är viktiga pusselbitar för en lyckad Employee Experience, som i sin tur bidrar till att skapa en framgångsrik organisation som uppnår sina mål.

 


Några av områdena vi belyser:

  • Nyheter och aktuellt inom Arbetsrätt
  • Rättsfall och lär-Domar
  • Medarbetarupplevelsen
  • Talent management
  • Att motivera och engagera medarbetarna
  • Så förebygger & minskar du ohälsa

Läs mer om talarna & agendan

Vad säger besökarna om Expo HR?

Helhetsbetyget Expo 2016
Snittbetyg föreläsare 2016
Rekommenderar eventet

 

 

Expo HR är mötesplatsen där jag håller mig uppdaterad inom lagar och trender samt nätverkar med yrkeskollegor.

Linda Billstrand Rychter, Regionchef TJM at Lernia

nniklas-k-expolon

Kärnan i Expo-konceptet

I sju år har vi förfinat Expo-konceptet. Från ett litet och okänt evenemang med ett fåtal deltagare – till en etablerad mötesplats som verkligen tillför den svenska HR-scenen något. Hitintills har över 5 000 chefer och specialister besökt oss.

Under en heldag förser vi våra gäster med kunskap, inspiration och framtidsbevakning inom området HR. Vi samlar deltagare från både privat och offentlig sektor inom en mängd branscher. Kärnan i Expo är att det ska vara en mötesplats och en källa för nya idéer. Efter att ha besökt ett Expo ska man känna sig inspirerad och fått nya perspektiv som kan implementeras i sin arbetsvardag.
Vi ses på Expo HR 2017!

Läs mer om talarna & agendan